Machinebouw met technisch meesterschap

Ontwerp, constructie en onderhoud van machines. Als machinebouwer biedt Saleenco machinebouw op maat aan, met dank aan jarenlange ervaring en eigen concepten. Zowel voor de voedingsindustrie als andere sectoren.

Expert in voeding

Ja, als machinebouwer zijn we specialist in installaties en machines voor de voedingsindustrie. Dankzij jarenlange ervaring, dat zeker, maar evenzeer dankzij onze aandacht voor HACCP-normen en constante zoektocht naar vernieuwing. De ervaring in food voor (diepvries)groenten, vlees en andere voeding zetten we om in machinebouw op maat van andere sectoren.

Direct contact

Een persoonlijke aanpak met een vast aanspreekpunt, dat is onze manier van werken. Je projectverantwoordelijke begeleidt je van start tot finish en verzekert je van een optimale communicatie tijdens elke fase van het project.

Efficiënt en betrouwbaar

Wij maken machines die werken en blijven werken. Daarom kiezen we resoluut voor efficiëntie en betrouwbaarheid op korte én lange termijn. Duidelijke ontwerpen en vakkundige installaties zijn essentieel. We geven ‘moeilijk’ maatwerk een duurzaam karakter.

Van ontwerp tot installatie

Een volledige service voor machinebouw, van ontwerp tot onderhoud. Dat biedt Saleenco. Ons uitgebreid team van ingenieurs, technici en installateurs staat op elk moment voor je klaar. Voor het ontwerpen van een machine op maat, het uitvoeren, installeren en onderhouden. Tot en met het leveren van onderdelen en service achteraf.

Partner voor groot en klein

Een flexibele totaalpartner voor kleine en grote opdrachten. Zo zien we het zelf graag. We zetten onze knowhow in voor een langetermijnrelatie en continue samenwerking met onze klanten. Altijd met dezelfde service, altijd met dezelfde passie.