Machinebouw met technisch meesterschap

Voor machines met maatwerk, expertise en innovatie

Engineering

Ervaren ingenieurs tot je dienst

Ervaren ingenieurs ontwerpen je machine van eerste idee tot afgewerkt product. Engineering op maat. Ook voor volledige productielijnen.

Machinebouw

Industriële machines volgens je wensen

Wij bouwen industriële machines volgens de hoogste kwaliteitseisen. Ook voor voeding. Altijd op maat. Altijd volgens je persoonlijke wensen.

Totaalconcepten

Van ontwerp tot installatie

Geniet van een gestroomlijnd productieproces volgens je eigen voorkeuren. We ontwerpen, maken, installeren en onderhouden je volledige machinelijn.

Inox constructies

Volgens de hoogste standaarden

Gecertificeerde lassers maken je inox constructie op maat. Zowel kleine RVS-onderdelen als industriële toepassingen.

Onderhoud & service

Snelle interventies met ervaren technici

Revisie, snelle interventies en onderhoud. Een team van ervaren technici staat voor je klaar. Ook voor je bestaande machines.

Piping – industriële buisleidingen

Van project tot compleet buizennet

Industriële buisleidingen voor food en non-food toepassingen. Onze opgeleide buisfitters begeleiden je piping-project van start tot finish.

Parelstralen

Maak je oude installatie nieuw

Parelstralen van inox verwijdert oneffenheden en creëert een egale afwerking. Onze eigen installatie maakt parelstralen mogelijk voor uitzonderlijk grote onderdelen.

flexibel-maatwerk

Flexibel maatwerk

Als ervaren machinebouwer creëren we oplossingen op maat van je productie. Van unieke onderdelen tot individuele machines en totale productielijnen.

blijvende-innovatie

Blijvende innovatie

Klaar voor de toekomst met vernieuwende technologie en techniek. Innovatie gaat hand in hand met machinebouw en ervaren engineering.

eisen-normen

Eisen en normen

Eigen engineering met hygiënisch ontwerp volgens de strengste normen en eisen. Als machinebouwer met een sterke focus op voeding staat kwaliteit en voedselveiligheid altijd centraal.

Van A tot Z

Wij maken maatoplossingen

Saleenco is toonaangevend in de engineering en realisatie van volledige productielijnen, individuele procesmachines, transportsystemen, algemene inox-staalconstructies en buisleidingen voor de groente- en aardappelindustrie. Installaties voor het stockeren, vertransporteren, wassen, ontstenen, ontzanden, verblazen, schillen, calibreren, blancheren, afwegen, mengen en verpakken. Om onze kwaliteit en service te garanderen is Saleenco volledig verticaal geïntegreerd van eigen ontwerp over interne productie tot volledige montage en onderhoud.