Engineering

Ervaren ingenieurs tot je dienst

Ervaren ingenieurs ontwerpen je machine van eerste idee tot afgewerkt product. Engineering op maat. Ook voor volledige productielijnen.

We ontwerpen je machine. Onze interne engineering-afdeling begeleidt je bij het volledige proces. Van eerste idee tot afgewerkte installatie.

Engineering_01
Engineering_02

Engineering op maat

Elke project is maatwerk, net omdat elk bedrijf anders is. Onze ingenieurs ontwerpen de machine die past binnen je productie en ruimte. Volledig naar je wensen, uiteraard. Efficiënt, onderhoudsvriendelijk en doeltreffend. Engineering staat voor het zoeken en vinden van de meest optimale oplossing voor je vraag. 

  • Eén aanspreekpunt
  • Experten in hygiënisch ontwerp
  • Efficiënte engineering met gedetailleerde sterkteberekening

Ervaren ingenieurs

Onze ingenieurs zijn ervaren in verschillende industrieën en sectoren. Zowel in food als non-food. Die knowhow zetten ze dagelijks in voor vernieuwende ontwikkelingen en projecten. Met uitgekiende sterkteberekening, dat spreekt voor zich. Hun continue opleiding, jarenlange kennis en expertise in hygiënisch ontwerp scheppen nieuwe mogelijkheden en inzichten voor jouw machine.

Engineering voor machines en productielijnen

Het ontwikkelen en ontwerpen door onze ingenieurs kan zowel voor individuele machines als complete productielijnen. In samenspraak ontstaat een gedetailleerd ontwerp dat volledig is aangepast aan je eisen. Elke realisatie wordt in eigen huis ontwikkeld en in de eigen productieafdeling gemaakt door gecertificeerde technici.

Gedetailleerde projectbegeleiding

Altijd beschikbaar en toegankelijk. Voor elk project geniet je van één vast aanspreekpunt. Dankzij de directe communicatie met je projectmanager gaat geen enkel detail verloren. Op basis van je input gaan onze ingenieurs aan de slag. Het detailontwerp is pas definitief als je helemaal tevreden bent.