Machinebouw

Industriële machines volgens je wensen

Wij bouwen industriële machines volgens de hoogste kwaliteitseisen. Ook voor voeding. Altijd op maat. Altijd volgens je persoonlijke wensen.

Machinebouw is de kracht van onze expertise. Met innovatieve technieken, een uitgebreid gamma en gedetailleerd maatwerk maken we machines voor food en non-food-bedrijven.

Machinebouw_01
Machinebouw_02

Machinebouw op maat

Saleenco is een machinebouwer. En dat neem je best letterlijk. In de eigen productieafdeling en met eigen ervaren technici bouwen we machines die volledig aangepast zijn aan je wensen en noden. Van opmeting tot afwerking.

Ruim aanbod van machines

Voor machinebouw op maat maak je gebruik van ons groot gamma machines. Elke standaardmachine is volledig aanpasbaar aan je wensen en noden. Voor elke fase in je productielijn. Op die manier combineer je het technische meesterschap die zijn doeltreffendheid telkens opnieuw bewijst met maatwerk voor jouw bedrijf.

Gecertificeerde kwaliteit

Machines waar je kan op rekenen en die moeiteloos alle testen en normen doorstaan. Onze machines worden gemaakt volgens de strengste hygiënische eisen en voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften. Ook voor de voedingsindustrie. Onze specifiek opgeleide technici en inox lassers scholen zich constant bij.

Machinebouw voor

Door kennis en ervaring hebben we een ruime expertise in machines voor de voedingsindustrie. Samen met jou ontwikkelen we de machine die perfect aansluit bij je wensen.

  • Machines voor ontvangst- en voorverwerkingslijnen
  • Machines voor transportsystemen
  • Machines voor blancheer- en ontwaterlijnen
  • Machines voor kallibreerlijnen
  • Machines voor verpakkingslijnen