Parelstralen

Maak je oude installatie nieuw

Parelstralen van inox verwijdert oneffenheden en creëert een egale afwerking. Onze eigen installatie maakt parelstralen mogelijk voor uitzonderlijk grote onderdelen.

Een oude machine er opnieuw laten uitzien als een nieuwe? Makkelijk. Dankzij onze uitzonderlijk grote installatie voor parelstralen, verwijder je oneffenheden van elke inox constructie. Zelfs voor onderdelen tot 20 meter lang.

Parelstralen van grote onderdelen

Onze productieruimte is uitgerust met een uitzonderlijk grote cabine voor parelstralen. De cabine biedt plaats voor onderdelen tot 20 meter lang. In een of meerdere fasen wordt het volledige oppervlak geparelstraald en ontstaat een egale afwerking. Praktisch zonder afname van materiaal.

  • Egale afwerking
  • Voor onderdelen tot 20 meter lang
  • Gebruikte inox ziet er weer uit als nieuw

Parelstralen van inox

Parelstralen is het stralen van inox met vermengde stukjes glas. Het resultaat van een parelstraalbehandeling? Een gladde finish met een inox constructie die er als nieuw uitziet. Lasnaden en oneffenheden zijn volledig weggewerkt en het inox straalt als nooit tevoren. Ideaal om de levensduur van je machines in de voedingsindustrie te verlengen, of om bij doorverkoop je machine in optimale omstandigheden te presenteren.